Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Ocak 2017 - 16:28 Yorum: 0

Saadet Partisi Gelen Başkanı Temel Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Çetele tutarak terörizm dünyanın hiçbir yerinde önlenememiş. Elbette elinde silah olan teröriste karşı...

Saadet Partisi Gelen Başkanı Temel Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Çetele tutarak terörizm dünyanın hiçbir yerinde önlenememiş. Elbette elinde silah olan teröriste karşı askerimiz de, polisimiz de silah kullanacak. Ama devlet olarak sadece silahla bunu önleriz zannedersek hata yaparız" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İl Başkanlığı tarafından organize edilen programda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, muhtarlarla bir araya gelmenin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Çünkü insanlara ulaşmanın yolu sizinle irtibata geçmekten geçiyor. Sizler mahallelerin aynasısınız. Mahallelilerin dert babasısınız. O anlamda genel başkanımızla bu programa ehemmiyet gösteriyoruz" diye konuştu.

"Çetele tutarak terör bitmez"

Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise ülkenin en büyük sorunlarından bir tanesinin terör olduğunu kaydetti. Karamollaoğlu, "En büyük derdimiz terör. Terör, Türkiye'mizin her tarafını sardı. Bundan birkaç hafta önce de Kayseri'mizde de bir saldırı meydana geldi, birçok askerimiz şehit oldu. Bu yetmedi yılbaşında, yeni yakaladılar. Bir Müslümanı kandırıyorlar, gidip şunları katledeceksin diye, o katliamı yaptırıyor. 15 Temmuz'da ihtilal denemesi neden oldu? Birileri kandırıldığı, aldatıldığı için oldu. Bunların hepsinin arkasında onu yönlendiren kesimler var. Hükümetimiz bağırıyor, "Türkiye'de PKK, İŞİD ortalığı kasıp kavuruyor, siz de bunlara destek veriyorsunuz'. Doğru. Ama onun karşılığında siz onlara destek verene her şeye rağmen "sizinle dost kalacağız" derseniz bu da olmaz. Biz dostluğa da itiraz etmiyoruz, münasebetlerimiz olsun, gelelim, gidelim. Ama şuna itirazımız var. Onlar bu işi kesene kadar biz sizinle niye birlik olalım? Niye biz Avrupa Birliği'nin üyesi olalım. Bizim bir düsturumuz var. Terör sadece silahla önlenmez. Hepimiz televizyonlarda dinliyoruz; "4 tane şehidimiz var', arkasından da diyoruz "14 tane de biz terörist öldürdük'. Çetele tutarak terörizm dünyanın hiçbir yerinde önlenememiş. Elbette elinde silah olan teröriste karşı askerimiz de, polisimiz de silah kullanacak. Ama devlet olarak sadece silahla bunu önleriz zannedersek hata yaparız" diye konuştu.

Karamollaoğlu ayrıca başkanlık sistemi, 15 Temmuz darbe girişimi gibi konularda muhtarlarla görüşünü paylaştı.

Saadet Partisi Gelen Başkanı Temel Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Gelen Başkanı Temel Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Gelen Başkanı Temel Karamollaoğlu:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber