Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 14 Eylül 2014 - 21:03 Yorum: 0

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın:

"Ülkemiz, Cumhuriyet tarihinin en yoğun borçlanmasını yaşadı. Çok fazla dış borç ödemesi yapıyoruz"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın:

KARABÜK (AA) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "Ülkemiz, Cumhuriyet tarihinin en yoğun borçlanmasını yaşadı. Çok fazla dış borç ödemesi yapıyoruz" dedi.

Öğretmenevinde düzenlenen Saadet Partisi İl Divan Toplantısına katılan Aydın, burada yaptığı konuşmada, bütün seçmenlerin iyi niyetle partilere oy verdiğini söyledi. 

Partilerin siyasette bu ülkenin iyiliğini ve güzelliğini istediğini belirten Aydın, "Bu ülkenin evladı olarak hangi partinin mensubu olursak olalım, ülkede yaşayan insanlar olarak iyilik, güzellik, adalet, barış ve emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Emin olunuz bütün insanlar bunu istiyor. Bütün seçmenler bu niyetle partilere oy veriyor" diye konuştu.

"Nasıl bir ülkede yaşadığımızın bilincinde olmamız gerekir" diyen Aydın, "Yoksuluk sınırı 3 bin lira açıklanmasına rağmen vatandaşın yarısı bu sınırın altında ücretle geçiniyor. 5 milyondan fazla kişi açlık sınırının altında. Ülkemizde toplanan verginin yarısı zengin tabakaya veriliyor" ifadesini kullandı.

Aydın, şunları kaydetti:

"Ülkemiz, Cumhuriyet tarihinin en yoğun borçlanmasını yaşadı. Çok fazla dış borç ödemesi yapıyoruz. Bu hükümet zamanında devlet hızla borçlandırıldı. Bunun yanında devletin tüm kurumları ve vatandaş da borçlandırılmıştır. Yollar, hava alanı gibi birçok şeyin yapılması güzel şeyler. Bunu yapanlara teşekkür ediyoruz ama bu gibi yatırımların hiçbiri güçlü Türkiye yatırımları değil. Güçlü Türkiye demek, yatırım yapan ülke de demek. Sizler yatırım yapmadığınız için güçsüz ve zayıf bir ülkesiniz. Siz, dış politika da sözün doğrusunu söylemenize rağmen, işin yanlışını yapıyorsunuz. Dış siyasette güçlü olmanız için güçlü ve kuvvetli bir ekonomiye sahip olmanız gerekir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber