Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 21 Eylül 2014 - 17:13 Yorum: 0

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bitmez:

"Hükümete, Başbakana, Cumhurbaşkanına gerçekten bu millet için yapacakları hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyoruz"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bitmez:

TOKAT (AA) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, "Başbakana, Cumhurbaşkanına gerçekten bu millet için yapacakları hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Bitmez, partisinin Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen il divan toplantısında, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni hükümet programını "Yeni Türkiye" sloganıyla takdim ettiğini kaydeden Bitmez, "Yeni bir Cumhurbaşkanı, yeni bir Başbakan, yeni bir hükümet, yeni bir hükümet programı var. Hükümete, Başbakana, Cumhurbaşkanına gerçekten bu millet için yapacakları hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin gerçek bir de gündemi bulunduğunu, yaşanılan süreç sonrasında gerçek gündemine dönmesi gerektiğini dile getiren Bitmez, "Yeni Türkiye" sloganının tek başına bir şey ifade etmediğini, bir şeyin isminin başına yeni koymakla yeni olmadığını ifade etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın, Musul'da rehin alınanların Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, "Bu CIA'nın operasyonudur" dediğini öne süren Bitmez, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız da çıkıyor 'hiçbir yerden yardım alınmamıştır, MİT'in kendi operasyonudur' diyor. Keşke böyle olsa. Bu açıklamalar kafamızda soru işareti bırakıyor. Bir soru işareti daha var. Suriye'deki sıkıntılardan dolayı aylardır Türkiye sınırında bekleyen bir grubun, IŞİD'in rehinelerimizi teslim ettiği gün sınır kapısından 60 bin kişi olarak girmesidir. Dolayısıyla Türkiye kendi vatandaşının karnını doyurmaktan acizken 60 bin insanın Türkiye'ye göçü mecbur mu edilmiştir? Bunlar zihnimizde kalan soru işaretleridir. Buradan anlıyoruz ki dış politika faciası devam edecektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber