Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Temmuz 2014 - 23:03 Yorum: 0

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Antalya'da:

"Ağlamanın sızlamanın, Filistin'deki kardeşlerimizin parçalanmış cesetlerini seyretmenin, onların derdine deva olmayacağı, ailelerin gözyaşını durdurmayacağı, oluk oluk akan kanı sona erdirmeyeceği kesindir"

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Antalya'da:

ANTALYA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Ağlamanın sızlamanın, Filistin'deki kardeşlerimizin parçalanmış cesetlerini seyretmenin, onların derdine deva olmayacağı, ailelerin gözyaşını durdurmayacağı, oluk oluk akan kanı sona erdirmeyeceği kesindir" dedi.

Kamalak, partisinin Antalya il başkanlığınca Tahtakale Park'da düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, yüreklerinin Filistinli ve Gazzeli kardeşlerinin uğradığı zulümden dolayı yandığını ve kavrulduğunu söyledi.

Zulmü televizyonlardan izleyenlerin, sokaklara dökülerek "Kahrolsun İsrail" dediğini ama İsrail kahrolmadığını ifade eden Kamalak, şöyle konuştu:

"Ağlamanın sızlamanın, Filistin'deki kardeşlerimizin parçalanmış cesetlerini seyretmenin, onların derdine deva olmayacağı, ailelerin gözyaşını durdurmayacağı, oluk oluk akan kanı sona erdirmeyeceği kesindir. O kanı durdurabilmek için, annelerin gözyaşlarını silebilmek için çalışmamız lazım. Hedefe doğru koşmamız lazım. İslam Birliğini kurmamız lazım. Türkiye'de yönetim emin ellere vermemiz lazım. Bu güzel ülkemizi yaşanabilir hale getirmemiz lazım. Tıpkı ecdadımızın yaptığı gibi alnı ak, başı dik yeniden büyük Türkiye'yi kurmamız lazım. Paramparça olmuş İslam coğrafyasını, kardeşlik hukuku üzerine hak nizam içerisinde yeniden birleştirmemiz lazım. "

- Cumhurbaşkanlığı seçimi

Kamalak, Batı'dan İslam alemine hayır gelmediğini belirterek, Osmanlı'yı 40 parçaya bölen, Çanakkale'de 452 bin vatan evladını şehit eden ve 1974 yılına kadar Kıbrıs'taki soydaşlarımızı hunharca katledenlerin Batı olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak ortaya çıkan 3 adayın da "Avrupa Birliği" dediğini ifade eden Kamalak, şöyle devam etti:

"Arkadaşlar siz gitmek istemediğiniz bir yere, bir dolmuş kalkıyor diye binmek mecburiyetinde misiniz? Gitmek istemiyorsunuz oraya. Milli görüş olarak haçlı değil, İslam medeniyetini istiyoruz. Bizim yerimiz, kardeşlerimizin yanıdır. Bu üç Cumhurbaşkanı adayının da ses tonları farklı olsa da yöneldikleri istikamet aynıdır. Biz o cenaha gitmek gitmek istemiyoruz. Söylemleri farklı gibi gözükse de özde aynıdır. Siz bu milleti Avrupa Birliği'ne, haçlı birliğine dahil etmek istiyorsunuz. Bizim yerimiz de kardeşlerimizin yanıdır ve hiçbir adaya oy vermeyeceğimizi beyan ettik. Çünkü, kardeşlerim oy vermek, onay vermektir. Tasdik etmek demektir. Onun sevap ve günahına iştirak etmektir. Dolayısıyla biz onların vebaline, günahına ortak olmamak için ve camiamızı da uyarmak için 3 adaydan hiçbirine de oy vermeyeceğimizi beyan ettik."

Kamalak, iftar yemeğine katılanlarla büyük Türkiye'yi yeniden kurmak, paramparça olan İslam coğrafyasını yeniden bir araya getirmek için ahitleşti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber