Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 19 Ekim 2018 - 20:13 Yorum: 0

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’ndan "Öğrenci Andı" açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Danıştayın "Öğrenci Andı" kararına ilişkin, "Mahkemenin aldığı karar varsa herhalde uyulur ama bir...

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’ndan 'Öğrenci Andı' açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Danıştayın "Öğrenci Andı" kararına ilişkin, "Mahkemenin aldığı karar varsa herhalde uyulur ama bir değişiklik de yapılabilir" dedi.

SP lideri Karamollaoğlu, 21. dönem Ankara milletvekili Oya Akgönenç için yapılan cenaze töreninden sonra gazetecilerin Danıştayın Öğrenci Andı kararına yönelik sorularını değerlendirdi. Karamollaoğlu, kararın nasıl olduğunu bilmediğini söyleyerek, "Mahkemenin aldığı karar varsa herhalde uyulur ama bir değişiklik de yapılabilir. Bunu hükümet takdir edecek" cevabını verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber