Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2017 - 14:58 Yorum: 0

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan:

İsrail'de gürültüye neden olduğu gerekçesi ile hoparlörle ezan okunmasını yasaklayan yasa tasarısını eleştiren Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan,...

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan:

İsrail'de gürültüye neden olduğu gerekçesi ile hoparlörle ezan okunmasını yasaklayan yasa tasarısını eleştiren Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, Müslüman coğrafyasının kan gölüne döndüğünü söyledi.

Bürüngüz Camii önünde Cuma namazı çıkışında basın açıklaması yapan Saadet Partililer, İsrail'deki hoparlörle ezan okunmasını içeren yasa tasarısını kınadı. Basın açıklamasında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, Müslüman coğrafyalarda yaşanan sıkıntıların giderek arttığını belirtti. İl Başkanı Mahmut Arıkan, "Tüm Müslüman coğrafyası neredeyse baş aşağı kan gölüne dönmüş vaziyette. Her gün yeni bir acıyla uyanıyoruz, her gün bir kalemizi daha kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Topraklarımız her gün karış karış Siyonist Yahudilerin ve ırkçı emperyalist Batının işgaline giriyor" dedi.

İsrail'deki söz konusu yasa tasarısını kınadıklarını belirten İl Başkanı Mahmut Arıkan, "Hicretin 15. Yılı olna miladi 636 senesinde Hç. Ömer tarafından fethedilen Kudüs'te yaklaşık 1400 yıl sonra ezan yasaklanıyor. İlk olarak Bilal-i Habeşi'nin sesinden göğe doğru yankılanırken Müslümanların yüreklerine huzur veren, okunduğu beldenin İslam beldesi olduğuna şahitlik eden ezanlar maalesef katil Siyonist rejim tarafından "gürültü" olarak değerlendirilip susturuluyor" dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan:

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan:

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber