Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 17:53 Yorum: 0

Saadet Partisi, ilçe kongrelerini sürdürüyor

ERZURUM (AA) - Saadet Partisi Çat ve Şenkaya ilçelerinde kongre düzenleyerek, ilçe başkanlarını seçti.Çat'ta yapılan kongreye tek delege olarak giren Mikail Gülmez ile Şenkaya'da seçime...

Saadet Partisi, ilçe kongrelerini sürdürüyor

ERZURUM (AA) - Saadet Partisi Çat ve Şenkaya ilçelerinde kongre düzenleyerek, ilçe başkanlarını seçti.

Çat'ta yapılan kongreye tek delege olarak giren Mikail Gülmez ile Şenkaya'da seçime giden Fuat Göztepe, delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak ilçe başkanı seçildi.

Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin asıl gündemine dönmesi gerektiğini belirterek, ülkenin gündeminin işsizlik, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yaşanan terör hadiseleri, göç ve dış politika yanlışları olduğunu kaydetti.

Suni gündemlerle ülkenin meşgul edildiğini belirten Çalık, "Türkiye'mizin 2014 yılının üçüncü çeyreğine göre, 606 milyar dolar borcu var. Seçimlerde 'IMF'ye borcumuz kalmadı' dediler. IMF'ye olan borcun 23,5 milyar dolar ödedin. Artık bırak bunu. Sen şu 606 milyar dolar borç nereye, kim yaptı, bu paralar nereye harcandı, bunun hesabını ver" ifadesini kullandı. 

Çalık, Osmanlıca'nın ders olarak okutulmasını da desteklediklerini vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber