Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 16:33 Yorum: 0

Saadet Partisi’nden teröre lanet

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı, yaşanan terör olaylarını lanetledi.

Saadet Partisi’nden teröre lanet

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı, yaşanan terör olaylarını lanetledi.

Dün gece Van'ımızda, bu sabah başta Elazığ ve Bitlis olmak üzere çeşitli yerlerde meydana gelen patlamaların ardından Saadet Partisi Van İl yönetimi durum değerlendirmesi yapmak için toplandı. Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada; "Van, Elazığ ve Bitlis başta olmak üzere ülkemizin birçok yerinde gerçekleşen bombalı saldırılar sonucu 10'dan fazla şehidimiz, 260'ın üzerinde vatandaşımız yaralanmıştır. Bu eylemleri düzenleyen ve uygulayanların bunu unutmamaları lazım; Hz. Ali der ki "bir gemide kırk tane şaki olsa ve bir tanede masum olsa o gemi batırılamaz, çünkü suçsuz bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibidir." Bu kural bütün semavi ve beşeri dinlerde esastır. Dolayısıyla bunların ne İslam'la ne insanlıkla ne de herhangi bir dinle ilgileri yoktur. Ancak vahşi ve ırkçı Siyonizm'in emrindeki emperyalist güçlerin güdümündeki isimleri birbirinden farklı amaçları aynı olan terör örgütlerince ülkemiz hedef alınmıştır. Bu eylemleri Saadet Partisi Van İl Teşkilatı ve milli görüş camiası olarak şiddetle ve nefretle tel'in ediyoruz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz milletimize baş sağlığı ve sabrı cemil niyaz ediyoruz. Unutmasınlar ki; ülkemiz ve milletimiz asla teröre teslim olmayacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber