Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Şubat 2017 - 12:38 Yorum: 0

Saadetli gençler Erbakan’ı unutmadı

Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları üyeleri, Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümü nedeniyle vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Saadetli gençler Erbakan’ı unutmadı

Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları üyeleri, Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümü nedeniyle vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Tevfikbey Caddesi üzerinde Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi önünde Necmettin Erbakan'ın resmini asan gençler, vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram etti. İkramın ardından Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşc,ı bir açıklama yaparak Necmettin Erbakan'ın çocukluğundan beri hayatını insanlığın saadeti için planlamış programlamış, o yolda mücadele etmiş bir lider, bir önder olduğunu belirtti. Fikirlerinin yaşadığı zamanda yanlış anlaşıldığı ve hatta anlaşılamadığını belirten Taşçı, "Yıllar sonra Erbakan haklıymış diye herkes tarafından şuanda dillendiriliyor. Bugünkü ülkemizin geçtiği zor durumlardan, dünyamızın geçtiği zor durumlardan Erbakan hocamız 22-23 sene önce bahsetmişti. Erbakan Hocamız o zaman onlardan bahsederken çok hayalci diyorlardı ama bugün haklıymış deniliyor. Artık biz diyoruz ki milletimiz hiçbir zaman uşak olmaz. Köle olmaz ezilen olmaz ama bu durum illa bir zorlukla gönderilebilir, başımızdan def edilebilir. Yarın başımıza bir Suriye gibi mesele gelmeden Irak gibi mesele gelmeden bugünden hocamızın söyledikleri milli görüşün söyledikleri dikkate alınsa tedbirler alınsa yarın başımıza böyle şeylerin gelmesine gerek kalmaz. Yarın böyle şeyler başımıza geldiğinde illa milletimizin vatan sevdası üstün gelecektir. İllaki bizim ülkemiz Suriye olmayacaktır. Bu memleketin evlatları illaki bir eziyet görecektir" dedi.

"Fikirleri idealleri gerçekleşene kadar canla başla çalışmaya devam edeceğiz"

Bunların olmaması için mücadele ettiklerini belirten Taşçı açıklamasına şu sözlerle devam etti:

"Biz bu olmasın diye mücadele ediyoruz. "Akıl bir işin sonunu düşünebilmektir" derdi Erbakan hocamız. Şuan da Orta Doğu ateşine çekilmek isteniyor ülkemiz. Bunu göremiyorsak bunu idrak edemiyorsak siyasetin, siyasetçinin ne önemi var. Siyasetçi insanlar tarafından önceden görsün diye seçilir gönderilir merkeze eğer sonradan görecekse sıradan halktan ne farkı olur. Erbakan hocamız o yüzden çok büyük bir siyasetçi idi. Büyük bir liderdi biz onun kaşına gözüne, boyuna posuna değil ideallerine görüşlerine fikirlerinin İslama dinimize uygun olduğuna ve her daim hakkı savunmasına hastayız. Her daim hakkın yanında olmasına gönül vermişiz. Allah 6.yılında Erbakan hocamıza rahmet eylesin. Biz öyle inanıyoruz ki Cennet mekanıdır. Makamı da yüce makamlardan biridir. Çünkü ömrünün cihada vakfetti insanlığın sadece Müslümanların değil bütün insanların yeryüzünde zulüm gören bütün insanlığın saadetine huzuruna mutluluğuna adamıştı. O yaşamadı yaşattı. Allah razı olsun. Biz onun yolunda devam edeceğiz. Fikirleri idealleri gerçekleşene kadar canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

Saadetli gençler Erbakan’ı unutmadı

Saadetli gençler Erbakan’ı unutmadı

Saadetli gençler Erbakan’ı unutmadı

Saadetli gençler Erbakan’ı unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber