Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Şubat 2018 - 11:33 Yorum: 0

Sabah buluşmaları devam ediyor

Düzenlediği çeşitli programlarla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, sabah namazı sonrası Mimar Sinan...

Sabah buluşmaları devam ediyor

Düzenlediği çeşitli programlarla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, sabah namazı sonrası Mimar Sinan Mahallesi Bilal-i Habeşi Cami cemaatiyle bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı'nın da katıldığı programda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy " Bugüne kadar birçok camide gerçekleştirdiğimiz Cemaat Buluşmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerin verdiği güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her mahalleye aynı oranda hizmet götürüyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla şehrimizde asfalt ve kaldırım problemini büyük ölçüde çözdük. Çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Sabah buluşmaları devam ediyor

Sabah buluşmaları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber