Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 13:48 Yorum: 0

Sabahattin Dülger: 15 Temmuz, eğitimcilerin sorumluluğunu daha da artırmıştır

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Kütahya il genelindeki 552 okulda toplam 91 bin 144 öğrencinin ders başı yaptığını bildirdi.

Sabahattin Dülger: 15 Temmuz, eğitimcilerin sorumluluğunu daha da artırmıştır

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Kütahya il genelindeki 552 okulda toplam 91 bin 144 öğrencinin ders başı yaptığını bildirdi.

2016-2017 yılı eğitim öğretim yılı sebebiyle Mehmet Akif İnan Ortaokulu'nda düzenlenen törende bir konuşma yapan Müdür Dülger, 15 Temmuz darbe girişiminin anne-baba ve eğitimcilerin sorumluluğunu daha da artırdığını dile getirdi.

Dülger, "2016-2017 Eğitim-öğretim yılına başladık. Yeniden, tazelenmiş ve zinde olarak bugün başlayan ve 9 Haziran 2017 tarihine kadar Öğretim heyecanla, devam edecek olan yeni eğitim ve öğretim yılının öğretmen, velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. 15 Temmuz gecesi yaşananlar anne babaların ve biz eğitimcilerin sorumluluğunu daha da artırmıştır.Aklı geliştiren, sistemli kullanılmasını öğreten, bilgilerle zenginleştiren okuldur. Okul, bir eğitim ve öğretim yuvasıdır. Beşikten mezara kadar devam edecek olan bilgilenme sürecinin organize edildiği yerdir. Bizler büyük medeniyetler inşa etmiş olan milletiz. Biliniz ki saygın olmak zengin olmaktan daha değerlidir. Çevrenizdeki insanların yücelmesi ve başarısı sizi de yüceltir. idealist olun ama asla kıskanç olmayın. Sizler geleceğimizin teminatısınız.Sizlere güveniyoruz. İlimizde 552 okulumuzda, 91144 öğrencimiz ile 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına başlıyoruz. Bu yıl merkez ilçemizde bin 729 öğrencimiz taşımalı eğitim kapsamında köylerimizden merkez okullara taşınacak.İlimizde 23 yeni okulda 206 yeni derslik eğitime başlıyoruz.Yaklaşık 7 milyon TL ile 236 okulumuz yaz döneminde onarıldı. Ben bu duygularla Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin ilköğretim haftasını kutlar, 2016-2017 öğretim yılının hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber