Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 30 Haziran 2016 - 11:23 Yorum: 0

Saç Ekiminde Yeni Teknik Kalem Tekniğiyle Saç Ekimi

Saç Ekim Uzmanı Dr. Emrah Çinik, saç ekiminde kalem tekniğinin yeni yöntem olduğunu belirtti.

Saç Ekiminde Yeni Teknik Kalem Tekniğiyle Saç Ekimi

Saç Ekim Uzmanı Dr. Emrah Çinik, saç ekiminde kalem tekniğinin yeni yöntem olduğunu belirtti.

Kalem tekniğiyle saç ekimi yapılan saç ekiminin en önemli özelliği dikiş, iz ve kesiye yola açmaması olduğunu belirten Dr. Çinik, "Bu durum hastanın erken iyileşmesi ve sosyal hayatına dönmesi için çok önemlidir. Donör bölgeden ekilmek için alınan saç kökleri, saçların ekileceği alanlara herhangi bir delik ve kanal açılmadan özel kalemlerle direkt olarak ekilir" dedi.

Kalem yönteminin bilinen FUE tekniğine kıyasla tecrübe gerektiren ve oldukça zahmetli bir teknik olduğunu kaydeden Saç Ekim Uzmanı Dr. Emrah Çinik, şöyle konuştu:

"Kesi olmadığı için iyileşme süreci de çok daha hızlı olmaktadır. Kalem tekniğiyle ile yapılan saç ekiminin en önemli özelliği, ekilmek üzere alınan saç köklerinin dışarıda bulunduğu süreyi minimuma indirerek daha sağlıklı ve güçlü sonuçlar almamızı sağlar. Ekim yapılacak alanlara bölgelere hiçbir şekilde kesilerek delikler ve kanallar açılmaz ve saç kökleri özel iğnelerle direkt olarak saçsız bölgeye ağrısız olarak yerleştirilir".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber