Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Ağustos 2016 - 15:18 Yorum: 0

Sadık Çiftpınar: "Yeni Malatayaspor’u hak ettiği yere getirmek istiyoruz"

Yeni Malatyaspor'un savunmadaki başarılı ismi Sadık Çiftpınar, lige iyi bir başlangıç yapıp, takımı hak ettiği yere getirmek istediklerini söyledi.

Sadık Çiftpınar: 'Yeni Malatayaspor’u hak ettiği yere getirmek istiyoruz'

Yeni Malatyaspor'un savunmadaki başarılı ismi Sadık Çiftpınar, lige iyi bir başlangıç yapıp, takımı hak ettiği yere getirmek istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılıların Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor'un savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. Transferde gelen oyuncular da uyum sorunu yaşamadı. Zaten bu durum hazırlık maçlarına da yansıdı. Oturmuş bir kadromuz vardı. Üzerine de takviye yapılarak daha da güçlendirildi. Lige iyi bir başlangıç yapıp, takımı hak ettiği yere getirmek istiyoruz" dedi.

"Benim tahminim daha zor bir lig olacak"

PTT 1. Lig'in bu sene daha zor geçeceğini de ifade eden Sadık, "Bu sene benim tahminim daha zor bir lig olacak. Çünkü ilk 6'yı zorlayacak bir 10-12 takım olacak gibi. Transfer yasağı olan kulüpler var. Tabi bunlar bizi çok ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Her maçımıza ciddi bir şekilde konsantre olup, final havasında geçirip, ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber