Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Eylül 2016 - 11:33 Yorum: 0

Sadık Demirkol’u ihmaller mi öldürdü?

Eskişehir Rallisi'nde yaşanan kaza sonucu hayatını kaybeden Sadık Demirkol'un ihmallere kurban gittiği sosyal medya hesaplarından yapılan yorumlarla iddia...

Sadık Demirkol’u ihmaller mi öldürdü?

Eskişehir Rallisi'nde yaşanan kaza sonucu hayatını kaybeden Sadık Demirkol'un ihmallere kurban gittiği sosyal medya hesaplarından yapılan yorumlarla iddia edildi.

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından 3-4 Eylül tarihleri arasında organize edilen 7. Eskişehir Rallisi'nde elim bir kaza yaşanmıştı. Kazada virajı alamayan bir ralli otomobili, tehlikeli bölümde duran Sadık Demirkol'a çarpmıştı. Kazanın ardından ilk yardım bilgisi olan seyirciler tarafından ilk müdahalesi yapılan yapılan 17 yaşındaki Sadık Demirkol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından rallide ihmaller olduğu çeşitli sosyal medya hesaplarından iddia edildi. Söz konusu rallide göreve çağırılan kişilerin büyük bir kısmına teçhizat verilmediği ve görevliler arasında iletişim kopukluğunun yaşandığı öne sürüldü. Yorumlarda büyük güvenlik açıklarının bulunduğu da aktarıldı. Kaza sonrası bir süre daha yarışa devam edilirken, arkadan gelen otomobilin de tehlike arz ettiği öğrenildi.

Güvenlik önlemlerin zayıf kaldığı belirtilirken, kaza sonrası ESOK'dan açıklama geldi. Sadık Demirkol'un güvenli bölgeden yolun karşı tarafına geçtiği ifade edilen açıklamada, "Tüm güvenlik önlemleri alınmış olan seyirci alanı yerine yolun karşı tarafında etabı izleyen Demirkol etap başlamadan görevlilerin uyarıları ile bulunduğu noktadan güvenli noktaya alınmış, ancak kaza anından hemen önce seyir alanından yine yolun karşısına geçmiştir. 25 numaralı yarışmacı, söz konusu noktada bir an yol dışına çıkması sonucu üzücü kaza meydana gelmiştir" denildi.

Açıklamanın ESOK sayfasındaki paylaşımının altına gelen yorumlarda ve çeşitli otomobil grupları üyeleri tarafından öne sürülen iddialarda ise, güvenlik görevlileri arasında yaşanan iletişim kopukluğuna dikkat çekildi. Güvenli olmayan bölgelerde bir çok kişinin yarışı izlediği öne sürülürken, yetkililerin gerekli önlemleri tam anlamıyla almadıklarına dikkat çekildi.

Sadık Demirkol’u ihmaller mi öldürdü?

Sadık Demirkol’u ihmaller mi öldürdü?

Sadık Demirkol’u ihmaller mi öldürdü?

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber