Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ekim 2016 - 15:08 Yorum: 0

Safa Apartmanı davası ertelendi

Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve 20 kişinin hayatını kaybettiği Safa Apartmanı'nın sahibi Nezir Baş'ın...

Safa Apartmanı davası ertelendi

Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve 20 kişinin hayatını kaybettiği Safa Apartmanı'nın sahibi Nezir Baş'ın yargılanmasına devam edildi. Dava ileri bir tarihe ertelendi.

Van 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan Nezir Baş katılmazken, avukatları hazır bulundu. Baş'ın "Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 22,5 yıla kadar hapisle cezalandırılmasının talep edildiği davada, yeni atanan cumhuriyet savcısına esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için süre tanınmasına karar verildi. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber