Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 01 Mayıs 2021 - 18:38 Yorum: 0

Saffet Akbaş: "Bu maçı kazanmak istiyorduk"

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Saffet Akbaş, Boluspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bu maçı kazanmak istiyorduk. Ortada geçen bir maçtı. 10 dakika...

Saffet Akbaş: 'Bu maçı kazanmak istiyorduk'

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Saffet Akbaş, Boluspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bu maçı kazanmak istiyorduk. Ortada geçen bir maçtı. 10 dakika içinde 2 tane gol oldu. Genelde orta saha mücadelesi olarak geçti" dedi.

TFF 1 Lig'in 33. haftasında İstanbulspor sahasında karşılaştığı Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Saffet Akbaş, "İyi bir hava diye başladı ama oyuncular ilk 10 dakikadan sonra sıcaklığı hissetmeye başladı. Bu maçı kazanmak istiyorduk. Grubumuzda sadece biz berabere kaldı diğer maçlar galibiyetle tamamlandı. Önümüzdeki hafta son maçımızı oynayacağız. Ortada geçen bir maçtı. Her iki takım oyuncuları da tebrik ederim. 10 dakika içinde 2 tane gol oldu. Genelde orta saha mücadelesi olarak geçti" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber