Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 14:53 Yorum: 0

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a ziyaret

KARABÜK (AA) - UNESCO Türkiye Milli Komisyon Temsilcisi Prof. Dr. Berrin Alper, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret ettiği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ziyarette yürütülen...

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a ziyaret

KARABÜK (AA) - UNESCO Türkiye Milli Komisyon Temsilcisi Prof. Dr. Berrin Alper, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ziyarette yürütülen çalışmaların değerlendirildiği belirtildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Alper, "Necdet Aksoy'un korumacılıkta elinden gelen gayreti gösterdiğini biliyoruz. Safranbolu için durmadan çalışıyor. Bu yıl da Safranbolu'nun UNESCO’ya katılışının 20. yılı dolayısıyla etkinliklere katıldık. Başkanımıza göstermiş olduğu bu yoğun çaba adına çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Aksoy'un ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği kaydedildi.

Ziyarette, Alper'e Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özgen ve yönetmen Semra Güzel Korver'in de eşlik ettiği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber