Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'dan hastalara ziyaret

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, Kültür Müdürlüğü personelinin...

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'dan hastalara ziyaret

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, Kültür Müdürlüğü personelinin her hafta hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, bazı ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yardımcı olduklarını söyledi.

Hastanelerde tedavi gören tüm hastalara acil şifalar dileyen Aksoy, şöyle konuştu:

''Yatan hastalarımızın mutlulukları bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu hizmetimiz aralıksız sürecek. Onların şu anda en çok ihtiyaç duydukları şeylerden birisi de moral. İnşallah yeni binamız hizmete girdiğinde hizmet çok daha artacak. Bizler Safranbolu Belediyesi olarak desteklerimizi sürdürmeye, Safranbolu'ya yapılan her yatırımın yanında olmaya devam edeceğiz.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber