Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Kasım 2019 - 17:38 Yorum: 0

Safranbolu’da üstyapı çalışmaları

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri tarafından Emek Mahallesi Şahbey Sokak'ta başlatılan yol çalışmasının...

Safranbolu’da üstyapı çalışmaları

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri tarafından Emek Mahallesi Şahbey Sokak'ta başlatılan yol çalışmasının devam ettiği bildirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, sokaktaki yolla ilgili yapılan etütler sonucunda yenilenmesiyle ilgili çalışma programına alındığını ve program sırasına göre çalışmaların başladığını söyledi.

Yol yapımının son aşamaya geldiğini ifade eden Köse, "Ekiplerimiz sezon başında oluşturulan programa tamamen uyarak sırası ile mahalle, cadde ve sokaklardaki sorunları, talepleri çözme gayretindeler. Şahbey Sokak'taki çalışmada bunlardan bir tanesi. Burada yapılan doğalgaz çalışmasının hemen akabinde arkadaşlarımız çalışmalara başlamış ve kısa bir sürede son aşamasına gelmişlerdir. Bununla birlikte diğer mahallelerimizde de çalışmalarımız devam etmekte" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber