Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Sağanak yağışlara karşı kriz masası toplandı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından aralarında Malatya’nın da olduğu bazı illerde şiddetli sağanak yağış uyarısı yapılmasının ardından, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kriz Masası, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen Başkanlığı’nda toplandı

Sağanak yağışlara karşı kriz masası toplandı

11 Mart Çarşamba günü yapılan Kriz Masası toplantısına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen’in yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve Maski Genel Müdürlüğü’ne bağlı daire başkanları katıldı.

Genel Sekreter Arif Emecen,  yapılan sağanak yağış uyarısı nedeniyle şehir merkezi ve ilçelerde herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması için önceden gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz Alt Yapı ve Koordinasyon, Fen İşleri ve İtfaiye Dairesi Başkanlıkları ile MASKİ Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere ilgili tüm daire başkanlıklarımız ve şube müdürlüklerimiz sahada gerekli tedbirleri aldılar.

Merkezde yağmur drenaj kanallarına ait mazgalların genel temizliği yapılırken, özellikle ilçe ve ilçelere bağlı mahalle yollarında oluşabilecek heyelan ve sele karşı yol ekiplerimiz hazır bekletiliyor. 

Yağışlar sona erene kadar ekiplerimiz sahada olacaklar. Vatandaşlarımız herhangi olumsuz bir durumla karşılaştıklarında Belediyemizin 444 51 44 numaralı telefonunu arayarak yardım isteyebilirler” dedi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber