Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:03 Yorum: 0

Sağlığına Kavuştu, Kaymakam Koltuğuna Oturdu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kalbi delik dünyaya gelen 5 yaşındaki Arda Efe ,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde...

Sağlığına Kavuştu, Kaymakam Koltuğuna Oturdu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kalbi delik dünyaya gelen 5 yaşındaki Arda Efe ,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.

Arda ve ailesi Marmaris'e gelir gelmez Kaymakam Celalettin Yüksel'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kaymakam Yüksel , Arda Efe'ye özel ilgi göstererek kaymakam koltuğuna oturttu.

Marmaris'te kalbi delik dünyaya gelen 5 yaşındaki Arda Efe, ailenin yardım istediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm tedavi giderlerinin karşılanması yönünde verdiği talimat sonrasında, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde Prof. Dr. Yüksel Atay'ın yaptığı ameliyatla, sağlığına kavuştu.

Çocuk olduğu için yapay kalp kapağı kullanılamayan Arda Efe için, İngiltere'de donörden alınıp eksi 196 derecede dondurulan ve eksi 80 derecede İzmir'e özel cihazlar içerisinde getirilen kapakçık kullanıldı.

Minik Arda ameliyat sonrası hastaneden taburcu edilerek Marmaris'teki evine getirildi. Arda , bir gün evinde dinlendikten sonra annesi Yeter Soğanlı ve babası Bülent Efe ile birlikte Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel'i ziyaret etti. Arda'nın ailesi Yüksel'e yardımlarından dolayı teşekkür etti.Kaymakam Yüksel, "Arda'nın sağlığına kavuşmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Minik Arda'yı makamında misafir eden Yüksel, koltuğunu bir süre Arda'ya teslim etti.

Arda Efe'nin annesi Yeter Soğanlı, "Oğlumuzun sağlığına kavuşmasında yardımları dokunan herkese çok teşekkür ediyoruz. Devletimizi çok büyük. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Arda için tüm imkanlar seferber edildi. Kaymakam bey , ilk günden bu yana bize hep destek oldu. İzmir'de tedavi döneminde de bizi yalnız bırakmadı. Devletin desteğini hissetmek insana güven veriyor" diye konuştu.

Sağlığına Kavuştu, Kaymakam Koltuğuna Oturdu

Sağlığına Kavuştu, Kaymakam Koltuğuna Oturdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber