Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 12 Eylül 2016 - 08:39 Yorum: 0

Sağlık Bakanı Akdağ’dan, Kurban Bayramı mesajı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını can-ı gönülden tebrik...

Sağlık Bakanı Akdağ’dan, Kurban Bayramı mesajı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyor, bayramın huzur, sağlık ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını yüce Allah'tan diliyorum" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kurban Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlar için rahmet dileyen Akdağ, "Milletçe dayanışmanın, bereketin sembolü olan bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta 15 Temmuzda şehadet şerbetini içen kardeşlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralanan ve halen hastanelerimizde tedavileri devam eden bütün gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bayramlar gibi özel ve değerli günlerde de insanımızın sağlığı için çaba harcayan, büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımızın da bayramını kutlarken bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum. Bayramı sevdikleriyle geçirmek için yollara düşen sevgili vatandaşlarımızın trafik kurallarına ve hız sınırlarına uyma, emniyet kemeri takma konularında gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyor, bayramın huzur, sağlık ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını yüce Allah'tan diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber