Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Temmuz 2014 - 00:03 Yorum: 0

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Çanakkale'de

Müezzinoğlu, teravih namazını Şehitler Abidesi'nde kıldı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Çanakkale'de

ÇANAKKALE (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, teravih namazını Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde kıldı.

Bazı temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Çanakkale'ye gelen Müezzinoğlu, iftarın ardından feribotla Gelibolu Yarımadası'ndaki Eceabat ilçesine bağlı Kilitbahir köyüne geçti.

Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler akşam namazını köydeki tarihi Tabib Hasan Paşa Camisi'nde kıldı. Ardından Şehitler Abidesi'ne giden Müezzinoğlu, burada düzenlenen iftara katılanlarla sohbet etti.

Müezzinoğlu, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan, Çanakkale Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Enver Aydın ile birlikte ikram edilen yöresel yiyeceklerden tattı.

Teravih namazını da buradaki vatandaşlarla kılan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, daha sonra Gelibolu Yarımadası'ndan ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber