Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 17 Eylül 2014 - 17:33 Yorum: 0

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Karabük'te

Müezzinoğlu: "Biz hiçbir vatandaşımızı mağdur eden bir anlayışı bugüne kadar uygulamadık, bundan sonra da uygulamayız"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Karabük'te

KARABÜK (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Biz hiçbir vatandaşımızı mağdur eden bir anlayışı bugüne kadar uygulamadık, bundan sonra da uygulamayız" dedi.

Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile partisinin Karabük İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, İl Başkanı Timurçin Saylar ve partililerle kısa süre sohbet eden Müezzinoğlu daha sonra, Safranbolu Devlet Hastanesi'nde  incelemelerde bulundu.

Müezzinoğlu, hastalarla kısa süreli sohbetin ardından yapımı devam eden ek hastane inşaatını inceledi.

Hastane çıkışında, gazeteciler tarafından kamu hastanelerinde uygulanan ücret tarifesiyle ilgili iddiaların hatırlatılması üzerine Bakan Müezzinoğlu, "Yok arkadaşlar. Biz hiçbir vatandaşımızı mağdur eden bir anlayışı bugüne kadar uygulamadık, bundan sonra da uygulamayız. Varsa bir problem onu da değerlendiririz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızla" diye konuştu.

Daha sonra Ovacık ilçesine geçen Müezzinoğlu, Şahin ile birlikte Ovacık Aile Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Mehmet Ali Şahin'in ilçeye bağlı Ekincik köyündeki baba evinde bir süre dinlenen Bakan Müezzinoğlu, daha sonra kentten ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber