Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 02 Aralık 2016 - 18:28 Yorum: 0

Sağlık Bakanlığından Doç. Dr. Hasdemir’e yapılan saldırıya kınama

Sağlık Bakanlığı, Dışkapı Yıdırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Doç.

Sağlık Bakanlığından Doç. Dr. Hasdemir’e yapılan saldırıya kınama

Sağlık Bakanlığı, Dışkapı Yıdırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Doç. Dr. Ahmet Oğuz Hasdemir'in hasta yakınları tarafından saldırıya uğramasını kınadı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Dışkapı Yıdırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği doktorlarından Doç. Dr. Ahmet Oğuz Hasdemir'in hasta yakınları tarafından saldırıya uğradığı kaydedilerek, "Hasta asansöründe 4 hasta yakınının saldırısına uğrayan doktorumuz kafasından ve dizinden yaralanmıştır. Kafatası ve dizindeki kırıklar nedeniyle acil ameliyata alınan doktorumuzun hayati tehlikesi bulunmaktadır. Şiddet kimden gelir ise gelsin haklı bir gerekçesi olamaz. Hele hele görevi başındaki bir doktorumuza yönelik şiddet asla kabul edilemez. Bu elim saldırıyı kınıyor, Bakanlık olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Adli makamlara intikal eden olay Sayın Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından dikkatle takip edilmektedir. Bakanımızın şiddete uğrayan sağlık çalışanlarına yönelik hukuki destek sağlanması yönündeki talimatları çerçevesinde gereken yapılmaktadır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber