Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 26 Mayıs 2016 - 15:53 Yorum: 0

Sağlık Bakanlığı’ndan ’Teröristleri Gizlice Tedavi Ettik’ Haberine İlişkin Açıklama:

Sağlık Bakanlığı, bugün bir gazetenin manşetinde yer alan "Teröristleri Gizlice Tedavi Ettik" haberinde geçen iddiaların Bakanlığın Denetim Hizmetleri...

Sağlık Bakanlığı’ndan ’Teröristleri Gizlice Tedavi Ettik’ Haberine İlişkin Açıklama:

Sağlık Bakanlığı, bugün bir gazetenin manşetinde yer alan "Teröristleri Gizlice Tedavi Ettik" haberinde geçen iddiaların Bakanlığın Denetim Hizmetleri Başkanlığı tarafından ihbar olarak kabul edildiğini ve konuyla ilgili müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Bakanlık'tan bugün bir gazetenin manşetinde yer alan haberdeki iddialarla ilgili yapılan açıklamada, "Söz konusu haberde geçen iddialar Bakanlığımız Denetim Hizmetleri Başkanlığı tarafından ihbar olarak kabul edilmiş olup, konuyla ilgili müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca, haberde isimleri geçen personeller hakkında Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Soruşturma süreçlerinin tamamlanmasının ardından sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber