Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Sağlık çalışanları ek ücret ve yıpranma payı haklarını istedi

SİVAS (AA) - Sağlık-Sen Sivas Şubesi Başkanı Efe Zileli, sağlık çalışanlarının ek ücret ve yıpranma payı haklarının verilmesi gerektiğini söyledi.Numune Hastanesi önünde toplanan...

Sağlık çalışanları ek ücret ve yıpranma payı haklarını istedi

SİVAS (AA) - Sağlık-Sen Sivas Şubesi Başkanı Efe Zileli, sağlık çalışanlarının ek ücret ve yıpranma payı haklarının verilmesi gerektiğini söyledi.

Numune Hastanesi önünde toplanan grup adına açıklama yapan Zileli, sağlık çalışanlarının bugüne kadar kendisine uzanan hiçbir eli geri çevirmediğini, insan hayatına zarar verebilecek hiçbir eylemin içinde olmadığını ve işlerinin başında olduklarını belirtti.

Zileli, sağlık çalışanlarının umutla beklediği düzenlemelerin yapılmadığını savunarak, "Sağlık çalışanlarının umutla beklediği, yıpranma payı, ek ödemelerinin emekliliğe yansıması gibi hususlarda yapılan açıklamalar ve değinilmeyen lisans tamamlama ve kreş hakkı gibi konular nedeniyle 14 Mart Tıp Bayramı'nda hayal kırıklığı yaşıyoruz" diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından müjdelenen nöbet ücretlerine yapılan yüzde 50 oranında artışı memnuniyetle karşıladıklarını aktaran Zileli, Sağlık Bakanlığı yetkililerinin de çok hızlı şekilde beklentilerini karşılayacak çalışmaları tamamlaması gerektiğini söyledi.

Grup, bir süre slogan attıktan sonra dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber