Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Mayıs 2020 - 01:43 Yorum: 0

Sağlık çalışanları ulaşımda sıkıntı yaşamayacak

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatı ile sokağa çıkma kısıtlamasında sağlık çalışanlarının mağdur olmaması için...

Sağlık çalışanları ulaşımda sıkıntı yaşamayacak

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatı ile sokağa çıkma kısıtlamasında sağlık çalışanlarının mağdur olmaması için otobüsler sağlık çalışanlarının hizmetinde olacak.

Düzce Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında sağlık çalışanlarının ev ve işyerlerine ulaşmalarında sorun yaşamamaları için bir takım önlemler aldı. 23 Mayıs 2020 Cumartesi gününden başlayarak, 24-25-26 Mayıs 2020 tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması süresince otobüsler sağlık çalışanlarının hizmetinde olacak.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, "Korona virüsle mücadele döneminin kahramanları olan sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız, bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarına hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber