Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2021 - 12:43 Yorum: 0

Sağlık çalışanlarına otobüsler ücretsiz

Düzce Belediye Meclisi mart ayı 2. oturumu yapıldı. Oturumda alınan karara göre, kamu ve özel sağlık kuruluşların da çalışan sağlık personeli artık...

Sağlık çalışanlarına otobüsler ücretsiz

Düzce Belediye Meclisi mart ayı 2. oturumu yapıldı. Oturumda alınan karara göre, kamu ve özel sağlık kuruluşların da çalışan sağlık personeli artık belediye otobüslerini ücretsiz kullanacak.

Düzce Belediyesinin geçtiğimiz yıl revize edilen ulaşım hizmetlerinde meslek gruplarının belediye otobüslerini ücretiz kullanımları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ücretli olarak otobüsleri kullanan zabıta müdürlüğü personeli ve sağlık çalışanları otobüsleri ücretsiz olarak kullanacak. Belediye meclisi tarafından alınan karara göre, daha önce kamu ve özel sektör sağlık kuruluşlarında çalışan sağlık çalışanları belediye otobüsüne binmek için ücret ödüyordu. Ancak alınan karar ile haziran ayına kadar bundan sonra otobüsleri kullanmak için herhangi bir ücret ödemeyecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber