Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 13 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Sağlık çalışanlarının iş bırakma eylemi

İzmir'de sağlık sektöründe faaliyet gösteren 7 örgütün üyeleri, iş bırakma eylemine katıldı

Sağlık çalışanlarının iş bırakma eylemi

İZMİR (AA) - İzmir'de bazı sağlık çalışanları, sağlık sistemi ve personel politikasını protesto etmek için iş bıraktı ve yürüyüş yaptı. 

Basmane Meydanı'nda toplanan İzmir Tabip Odası, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Türk Sağlık Sen, İzmir Aile Hekimleri Derneği, Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD), Genel Sağlık İş Sendikası ve Türk Hemşireler Derneği üyeleri sloganlarla İzmir Sağlık Müdürlüğü'ne kadar yürüdü. 

İzmir Tabip Odası Başkanı Suat Kaptaner, burada yaptığı açıklamada, ülke genelinde yapılan iş bırakma eylemine destek verdiklerini söyledi.

Grup, açıklamaların ardından halay çekti ve olaysız dağıldı. 

Öte yandan, İzmir İli Güney Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek, doktorlara karanfil dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber