Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Sağlık çalışanlarının iş bırakma eylemi

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) üyeleri, çalışma şartlarının iyileştirilmesi amacıyla iş bırakma eylemi yaptı.Elazığ Eğitim ve Araştırma...

Sağlık çalışanlarının iş bırakma eylemi

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) üyeleri, çalışma şartlarının iyileştirilmesi amacıyla iş bırakma eylemi yaptı.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki park alanında toplanan sendika üyeleri, burada davul-zurna eşliğinde halay çekerek, sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan SES Elazığ Şubesi Eş Başkanı Ali Erdem, sendika olarak bazı taleplerinin yerine getirilmesi noktasında hükumete adım attırmak için bütün yurtta iş bırakma eylemi yaptıklarını belirtti.

Nöbet paralarına verilen yüzde 50 zammın kendileri için yeterli olmadığını ifade eden Erdem, sağlık çalışanlarının maaşlarına 30 zam istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Taleplerimizi dillendirmek ve hükumete adım attırmak için 13 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tüm sağlık örgütleri olarak bir günlük iş bırakma eylemi yapıyoruz. Taleplerimiz yerine getirilinceye kadar bu eylemler ve grevler devam edecektir. Hatta bundan sonra tüm kamu emekçilerini kapsayacak grev kararları alacağız."

Erdem, eylemlerinin gün boyuncu devam edeceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber