Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 28 Haziran 2016 - 13:28 Yorum: 0

Sağlık-der, Vali Canbolat’ı Ziyaret Etti

Sağlık-Der Konya Şube Başkanı Mustafa Şimşek, Konya Valisi Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.

Sağlık-der, Vali Canbolat’ı Ziyaret Etti

Sağlık-Der Konya Şube Başkanı Mustafa Şimşek, Konya Valisi Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.

Sağlık-Der Konya Şube Başkanı Mustafa Şimşek, yönetim kurulu üyeleri Serkan Öztürk, Hülya Keser, Adem Çakıcı, Eyüp Al, Valiler Kararnamesi ile Konya Valiliğine atanan Vali Yakup Canbolat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlık-Der Şube Başkanı Mustafa Şimşek ziyarette, Vali Canbolat'a derneğin tarihi geçmişi ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Şimşek, Konya Şubesi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli kültürel projeler, Avrupa Birliği projesi, seminer, konferans, sergi, saha araştırması gibi çalışmalarının olduğunu ifade etti.

Başkan Şimşek günün anısına Vali Canbolat'a "2016 Dünya İslam Ülkeleri Turizm Başkenti Konya'nın, Büyükşehir Yasasıyla il sınırları içerisine giren ilçe ve beldelerdeki yerel kültürel ve turistik alanlarının tanıtılması etkinliği projesi kapsamında çekilen "Neyimiz Var" sergisinde sergilenmiş Ahmet Akkuş'un Karapınar Sultan Selim Külliyesi fotoğrafını hediye etti.

Vali Yakup Canbolat, Sağlık-Der Konya Şubesi Yönetim Kuruluna ziyaret dolayısı ile teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber