Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ekim 2020 - 12:33 Yorum: 0

Sağlık Federasyonu’ndan 29 Ekim mesajı

Sağlık Federasyonu Genel Başkanı Raşit Dinç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sağlık Federasyonu’ndan 29 Ekim mesajı

Sağlık Federasyonu Genel Başkanı Raşit Dinç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Dinç mesajında, "Bağımsızlığın, demokrasinin, laikliğin, hukuk devletinin, birey ve insan olmanın, yurtta ve dünyada barış içinde yaşamanın, bilimsel eğitimin ve çocuklarımızın geleceğinin güvencesi olan Türkiye Cumhuriyeti'mizin 97. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kuruluşunun başlangıcı olan bu kutlu günde, akıl ve bilimin rehberliğinde ülkemizin her şartta daha da güzel ve sağlıklı günlere ulaşacağına inancımız tamdır" dedi.

Sözlerini sürdüren Dinç, "Tarihimize uzanıp baktığımızda esir edilemeyen bir milletin öyküsünü bulduğumuzu, bugün Kafkaslar'da, Uygur'da hala milletimizin kendisini esir etmeye kalkanlara karşı dimdik duruyoruz" ifadelerini kullandı.

Ülkede aydınlanan her pencerede Cumhuriyet'in ışığının olduğunu belirten Dinç, "Geleceğe umutla bakıyoruz. Çünkü Cumhuriyet, umuttur, azimdir, kararlılıktır, coşkudur. Bizler Cumhuriyetin 97. yılını ilk günkü gurur ve coşkuyla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve kurucu meclisimizi minnetle anıyoruz. Bu vesileyle havaların soğuduğu bu dönemde vatandaşlarımızı Covid-19 tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanlığımız tarafından açıklanan tüm tedbirleri çok daha özenli bir şekilde uygulamaları, sosyal mesafe ve maskeyi katiyen ihmal etmemeleri gerektiği konusunda tekrar uyarmak isterim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber