Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:38 Yorum: 0

Sağlık Hizmetleri MYO LÖSEV Yararına Kermes

Düzce Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı, Öğretim Gör.

Sağlık Hizmetleri MYO LÖSEV Yararına Kermes

Düzce Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı, Öğretim Gör. Burcu Yön başkanlığında Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi'nde kermes düzenledi.

Lösemili çocukların annelerinin el emeği ürünlerinin satışının yapıldığı kermes ile ilgili düşünceleri dile getiren Öğretim Gör. Burcu Yön, "Bir akademisyen olarak öğrencilerimi, teorik öğretilerin yanı sıra sosyal sorumluluk gerektiren konularda da geliştirmeye özen göstermekteyim. Dünyayı tüm canlılarla paylaştığımız için birbirimizi her konuda düşünmeli ve birbirimize destek olmalıyız. Kermesin amacı, hem LÖSEV ailesine naçizane katkı sağlamak, hem de empati duygusunu geliştirerek lösemi hastalığına karşı farkındalık oluşturmaktır" dedi.

Öğretim Gör. Burcu Yön, kermesin Üniversitemizde düzenlenmesinde katkısı bulunan başta Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar olmak üzere, kermeste görev alan öğrencilere, katılım sağlayan öğretim üyeleri ve kermese emek veren herkese teşekkür etti.

Sağlık Hizmetleri MYO LÖSEV Yararına Kermes

Sağlık Hizmetleri MYO LÖSEV Yararına Kermes

Sağlık Hizmetleri MYO LÖSEV Yararına Kermes

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber