Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Eylül 2021 - 15:18 Yorum: 0

Sağlık için doğa yürüyüşü düzenlendi

'Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" temasıyla geçtiğimiz günlerde 81 ilde eş zamanlı olarak başlayan Avrupa Spor Haftası kapsamında doğa yürüyüşü...

Sağlık için doğa yürüyüşü düzenlendi

Kırşehir'de sağlık için doğa yürüyüşü düzenlendi.

'Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" temasıyla geçtiğimiz günlerde 81 ilde eş zamanlı olarak başlayan Avrupa Spor Haftası kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi. Kırşehir Valiliği öncülüğünde, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen yürüyüş etkinliğine Vali İbrahim Akın'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı J. Alb. Sadık Gülecen, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vali İbrahim Akın, yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada, yürüyüşün vatandaşları spora teşvik etmek maksadıyla düzenlendiğini söyledi.

Boztepe yolu Kervansaray Ormanı mevkiinde düzenlenen doğa yürüyüşü, Vali Akın ve beraberindekilerin günün anısına fidan dikmeleri ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber