Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:03 Yorum: 0

Sağlık İl Müdürlüğünde Farkındalık Kahvaltısı

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği ve Değişim Derneğinin birlikte düzenlediği "Zifiri Karanlıkta Farkındalık Kahvaltısı" etkinliği Sağlık...

Sağlık İl Müdürlüğünde Farkındalık Kahvaltısı

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği ve Değişim Derneğinin birlikte düzenlediği "Zifiri Karanlıkta Farkındalık Kahvaltısı" etkinliği Sağlık İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği ve Değişim Derneği tarafından düzenlenen "Zifiri Karanlıkta Farkındalık Kahvaltısı" etkinliklerinin ikincisi Sağlık İl Müdürlüğünde yapıldı. Etkinlikte, katılımcılar, gözleri kapalı bir şekilde kahvaltı yapmaya çalıştı. Dernek Başkanı Burçin Uzunca, "Ön yargısız ve ayrımcılık yapmadan toplumda engelli ve engelsiz her kesimin sosyal yaşama katılımlarının eşitlik çerçevesinde olması için düzenlediğimiz Zifiri karanlıkta farkındalık kahvaltısı etkinliğimizi Çanakkale Sağlık İl Müdürlüğünde gerçekleştirdik. Toplumda kalıcı değerler oluşturmak ve empati seviyesini yükseltmek adına düzenlediğimiz etkinliğe katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdem Karadağ, Tarımsal Alt Yapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Sevim Günel, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Vekili Şükrü Kaleli, Sivil Savunma Amiri Bilal Eroğlu ve Kurum çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Sağlık İl Müdürlüğünde Farkındalık Kahvaltısı

Sağlık İl Müdürlüğünde Farkındalık Kahvaltısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber