Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 15 Mayıs 2015 - 09:51 Yorum: 0

Sağlık, insanoğlunun sahip olduğu en değerli hazinedir

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Bakanlık Daire Başkanları, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü Yetkilileri ile birlikte Vali Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

Sağlık, insanoğlunun sahip olduğu en değerli hazinedir

Malatya'da yapımı tamamlanan sağlık birimlerinin açılışına katılmak üzere ilimize gelen Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Bakanlık Daire Başkanları, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü Yetkilileri ile birlikte Vali Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

             Vali Kamçı ilimizde yapımı tamamlanan Hekimhan Devlet Hastanesi ve çeşitli polikliniklerin açılışını yapmak üzere ilimize gelen Müsteşar Gümüş ve Bakanlık yetkililerine hoş geldiniz diyerek başta Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere Sağlık Bakanlığı çalışanlarına teşekkür etti.

              Müsteşar Gümüş’de Vali Kamçı’ya teşekkür ederek Vali Kamçı’nın göreve başlamasından sonra ilk defa Malatya’ya geldiğini bu sebepten dolayı kendisine hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi. İlimizde bu gün bir dizi açılışlara katılacağını ve Sağlık konusunda Malatya’da ki Sağlık Yatırımlarını ve Sağlık Hizmetlerini değerlendireceklerini Malatya’nın ilçeleri ile birlikte yapılan yatırımlarla Sağlık hizmeti alanında söz sahibi olacağını belirtti.      

          Ziyaretin ardından Hekimhan Devlet Hastanesinin  açılış törenine katılan Vali Kamçı burada yaptığı konuşmada;” Sağlık, insanoğlunun sahip olduğu en değerli hazinedir ve Yüce Allah’ın insana en büyük lütfudur. Sağlığı yerinde olmayan kişinin, dünyanın bütün nimetlerine vasıl olsa bile, onlardan lezzet alması, onlarla mutlu olması mümkün değildir. Dolayısıyla sağlık meselesi ihmale gelmeyecek ve ertelenmeyecek kadar önemlidir.

           Şükürler olsun ki, son yıllarda ülkemizde sağlık alanında son derece önemli gelişmeler olmuş ve halkımızın daha kaliteli sağlık hizmeti alması amacıyla devletimizin imkânları seferber edilmiştir. Şu an açılışını yapmak üzere bir araya gelmiş bulunduğumuz Hekimhan Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası bunun bariz örneklerinden bir tanesidir. Bu güzel hizmet binasını Hekimhan’ımıza kazandıran Sağlık Bakanlığımıza ve emeği bulunan herkese huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.

            Yeni hizmet binamızın burada tedavi görecek olan hastalarımızın şifa bulmasına vesile olmasını, halkımıza hayırlı hizmetler sağlamasını temenni ediyor, hastanemizde hizmet sunacak sağlık personelimize hayırlı ve başarılı mesailer diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

             Konuşmanın ardından Devlet Hastanesinin açılışı yapılarak hastane içerisinde poliklinikleri Müsteşar Gümüş ve Açılışa katılan protokol üyeleri ile gezen Vali Kamçı yatan hastalara geçmiş oldun diyerek onlarla bir süre sohbet edip yetkililerden de hastalıkları hakkında bilgiler aldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber