Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 12 Aralık 2018 - 14:33 Yorum: 0

Sağlık konferanslarında ‘Çocuklarda Beslenme ve Kansızlık’ konuşulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliği ile düzenlenen sağlık konferanslarında bu hafta "Çocuklarda Beslenme ve...

Sağlık konferanslarında ‘Çocuklarda Beslenme ve Kansızlık’ konuşulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliği ile düzenlenen sağlık konferanslarında bu hafta "Çocuklarda Beslenme ve Kansızlıklar" konuşulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliği ile düzenlenen sağlık konferansları devam ediyor. Bu kapsamda "Çocuklarda Beslenme ve Kansızlıklar" konulu konferans katılımcılar ile buluşacak. 13 Aralık Perşembe günü, AKM'de gerçekleştirilecek programa Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Bilim Dalı Prof. Dr. Nazan Sarper konuşmacı olarak katılacak. Program saat 14.00'da başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber