Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Ağustos 2014 - 18:48 Yorum: 0

Sağlık personelinin darp edildiği iddiası

Gaziantep'te hasta ve hasta yakınlarınca darp edilen sağlık personeli 10 gün iş göremez raporu aldı

Sağlık personelinin darp edildiği iddiası

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir sağlık personelinin hasta ve hasta yakınlarınca darp edildiği öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, 25 Aralık Devlet Hastanesi Acil Polikliniğinde görevli İmam Öz, bir hastaya müdahale ederken, "işini bırak, bizimle ilgilen" dediği iddia edilen başka bir hasta ve hasta yakınlarınca darp edildi.

Şehitkamil Devlet Hastanesi beyin cerrahi servisinde tedavi edilen Öz'e 10 gün iş göremez raporu verildi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, saldırıya karışan kişiler hakkında hastane yönetimi tarafından Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Hukuk Birimi tarafından açılan kamu davasının titizlikle takip edilerek sonucunun kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edilen açıklamada, "Tedavisi devam eden personelimize ve yakınlarına ilgili birimlerimiz tarafından gerekli psikolojik destek sağlanmakta olup bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesi en büyük dileğimizdir" denildi.

Açıklamada, vatandaşlara sağlık hizmeti sunan çalışanlara yönelik saldırı kınandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber