Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:53 Yorum: 0

Sağlık-Sen Başkanı Öz, İl Sağlık Müdürünü ziyaret etti

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, yeni göreve başlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel'i...

Sağlık-Sen Başkanı Öz, İl Sağlık Müdürünü ziyaret etti

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, yeni göreve başlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel'i ziyaret etti.

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Yönetim Kurul Üyeleriyle birlikte yeni göreve başlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Memur-Sen ve Sağlık-Sen'in çalışmaları hakkında bilgiler veren Mehmet Öz, İl Sağlı Müdürlüğünün yapacağı her türlü çalışmada sendika olarak destek ve yardımcı olacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel ise, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü olarak Kastamonu'da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı. Yeni devlet hastanesinin Ocak içerisinde hizmete açılmasını planladıklarını söyleyen Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, ayrıca Aktekke Mahallesinde 4'üncü 112 Acil Sağlık İstasyonunu açmak içinde çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. İstasyonun açılmasıyla birlikte şehir merkezinde 4 tane acil müdahale istasyonunu olacağına dikkat çeken Yücel, bu sayede vakalara çok daha kısa sürede müdahale edeceklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber