Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş:

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Çanakkale'de 7 düvele karşı destan yazan şehitlerimizle birlikte, içimizdeki hainlere karşı destan yazan şehitlerimizi...

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş:

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Çanakkale'de 7 düvele karşı destan yazan şehitlerimizle birlikte, içimizdeki hainlere karşı destan yazan şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz" dedi.

Memur-Sen Çanakkale Temsilciliği tarafından "15 Temmuz Milli İrade Destanı" programı düzenlendi. Çanakkale Memur-Sen tarafından düzenlenen 15 Temmuz Milli İrade Destanı programına Metin Memiş ile birlikte Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Suat Özen, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Şahin, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, STK temsilcileri ve Memur-Sen üyeleri katıldı. Memur-Sen Çanakkale Temsilciliği tarafından düzenlenen "15 Temmuz Milli İrade Destanı" programına katılan Memiş, "Milletimiz, iradesine sahip çıkmış, tıpkı Çanakkale destanını yazan ecdadımız gibi 15 Temmuz günü hainlere ve işbirlikçilerine büyük bir ders vermiştir. Ülkenin geleceği ile oynamak isteyenlerin hedeflerine halkın yumruğu ile darbe indirmiştir " diye konuştu.

Memiş, "Geleceğimize ve Büyük Türkiye idealimize darbe yapmak isteyen hain FETÖ mensuplarına karşı milletçe büyük bir destan yazarak karşı durduk. İçimizde ve dışarıda olan hainlere karşı Memur-Sen ailesi olarak kalkışmanın olduğu ilk andan itibaren dik durduk, millet egemenliğine sahip çıktık. Sadece Ankara ve İstanbul gibi metropol şehirlerde değil, Anadolu'nun en ücra köşesinde vatana sahip çıkan milletimize teşekkür ediyorum. Bu uyanış bilincini köreltmeden, her daim uyanık olacağız" ifadelerini kullandı.

Şehit ve gazilerimize minnettarız

Canını hiçe sayarak hainlere karşı meydanlara çıkanların yazdığı destana sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Memiş, "15 Temmuz gecesi ülkenin karanlığa gömülmemesi için canını hiçe sayarak sokaklara inen herkes, ülkenin makûs talihinin değişmesine vesile olmuştur. Millete namlusunu çevirmiş tanka karşı dimdik durarak dünyaya eşi benzeri görülmemiş bir ders vermiştir. Bu direnişte can veren şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Bugün Çanakkale'de olmamız hasebiyle, Çanakkale'de 7 düvele karşı destan yazan şehitlerimizle birlikte, içimizdeki hainlere karşı destan yazan şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz. Gazilerimize teşekkür ediyoruz. Emanetlerine her daim sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Uyanık olacağız, bu ülkeyi yedirmeyeceğiz

Memiş konuşmasına şöyle devam etti:

"Ülkemizin tüm sınırlarında problem varken bunun bizim ülkemizde hissedilmemesini bekleyemeyiz. Yıllardır ülkemizin doğusunda insanları öldüren, askerimizi polisimizi şehit eden PKK'lı hainler bir yandan, İslam ve Müslümanlıkla alakası olmayan DAEŞ'li teröristler bir yandan yetmiyormuş gibi bir bu ülkenin ekmeğini yiyip, ihanet eden FETÖ'lü teröristlerle uğraşıyoruz. Tüm bu şer odaklarına karşı millet olmanın bilinci ile birlik olacağız. Üst aklın ülkemizde maşaları ile gerçekleştirdiği operasyonlara canımızla, malımızla direneceğiz. Her daim uyanık olacağız, bu ülkeyi yedirmeyeceğiz. Bir ve beraber olarak bu ülke üzerinde hesap kuranların hesaplarını bozacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber