Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:58 Yorum: 0

Sağlık-sen Hemşireler Haftasını Kutladı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Zonguldak Başkan Vekili Kenan Agas ve sendika temsilcileri 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası...

Sağlık-sen Hemşireler Haftasını Kutladı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Zonguldak Başkan Vekili Kenan Agas ve sendika temsilcileri 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhemşiresi Emine Fidan'ı makamında ziyaret etti. Hemşireler Haftası'nı kutlayan Agas hemşirelerin sağlık sektörünün şefkat eli olduğunu belirtti.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Zonguldak Başkan Vekili Kenan Agas ve sendika temsilcileri Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde görev yapan hemşireleri ziyaret ederek hemşireler gününü kutladı. Agas, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhemşiresi Emine Fidan'ı ziyaretinde sağlık sektöründeki sıkıntıları yakından bildiklerini ifade etiğinde konuşmasında, "12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle sizleri ziyarete geldik. SAĞLIK-SEN olarak her zaman sizlerin ve sağlık emekçilerinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sağlık ordusunun fedakar çalışanlarını, emeğin kahramanları olan hemşirelerimizin gününü canı gönülden kutluyoruz. Hemşirelerimiz sağlık hizmetlerinin şefkat eli, hoşgörü, sabır ve sevgi abidesidirler. Sizlerin meslek onuruna yakışır çalışma hayatınıza olumlu etki edecek her platformda olmaya hazırız. Bu anlamda sizin nezdiniz de tüm hemşirelerimizin gününü kutluyoruz" dedi.

Ziyarette, SAĞLIK-SEN Zonguldak Başkan Yardımcısı Yiğit Osman Darıcı, Hastane Temsilcileri Savaş Kırık, Ahmet Tekin Şapcı ve Yunus Yıldırım da hazır bulunurken, hemşirelere karanfil dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber