Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Temmuz 2014 - 22:38 Yorum: 0

Sağlık-Sen Kozan Temsilciliği iftar programı düzenledi

ADANA (AA) - Kozan ilçesinde, Sağlık-Sen Temsilciliği tarafından iftar etkinliği düzenlendi.SODES Düşler Alemi Tesisleri’nde düzenlenen iftar etkinliğinde tasavvuf musikisi ve okunan ilahilerin...

Sağlık-Sen Kozan Temsilciliği iftar programı düzenledi

ADANA (AA) - Kozan ilçesinde, Sağlık-Sen Temsilciliği tarafından iftar etkinliği düzenlendi.

SODES Düşler Alemi Tesisleri’nde düzenlenen iftar etkinliğinde tasavvuf musikisi ve okunan ilahilerin ardından dua eden katılımcılar oruçlarını açtı.

Sağlık-Sen Kozan Temsilcisi Çağlar Çoban, burada yaptığı konuşmada, 250 üyelerinin bulunduğunu belirterek sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İsrail'in Gazze'ye saldırısını da kınayan Çoban, dünyanın dört bir yanında Müslüman ve Türklerin zulüm gördüğünü kaydetti.

Etkinliğe Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, sendikaların ilçe temsilcileri ile sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber