Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 01 Mayıs 2021 - 15:03 Yorum: 0

Sağlık-Sen Şube Başkanı Arayıcı’dan 1 Mayıs kutlaması

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü...

Sağlık-Sen Şube Başkanı Arayıcı’dan 1 Mayıs kutlaması

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü için gereken adımların atılmasını istedi.

Başkan Arayıcı açıklamasında, "Alın terinin, emeğin ve örgütlü mücadelenin sembolü 1 Mayıs'ı, geçen yıl olduğu gibi bu sene de ne yazık ki pandeminin gölgesi altında kutluyoruz. Bir milyon yüz bin sağlık çalışanı, salgınla korakor mücadele edip daha fazla can kurtarmak amacıyla gecelerini gündüzlerine katmayı sürdürüyorlar. Başta can kayıpları olmak üzere bu süreçte elbette ağır bedeller ödediler, ödemeye de devam ediyorlar. Bugüne değin hemşiresinden doktoruna, sağlık teknisyeninden ambulans şoförüne yüzlerce sağlık çalışanı hayatını kaybetti. Tamamını rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanlarının döner sermaye, görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavları, kamuda sözleşmeli istihdam ve sağlık çalışanlarına şiddet gibi konulara da dikkat çeken Arayıcı açıklamasında, "Sağlık çalışanları artık şiddetle anılmak istemiyor. Şiddete karşı toplumdan bir zihniyet değişimi bekliyorlar. Emek veren, alın teri döken ve bu uğurda mücadele eden herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber