Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ağustos 2016 - 10:53 Yorum: 0

Sağlık-Sen’de delege seçimleri tamamlandı

Sağlık-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, Eylül ayında yapılacak sendika seçimleri öncesinde delege seçimlerini başarıyla tamamladıklarını...

Sağlık-Sen’de delege seçimleri tamamlandı

Sağlık-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, Eylül ayında yapılacak sendika seçimleri öncesinde delege seçimlerini başarıyla tamamladıklarını belirterek, "Bu sürecin sendikamıza, İzmirimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen)2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, sendikalarında ilk kez gerçekleşecek seçim sürecinin demokrasi şöleni havasında geçtiğini söyledi. Delege seçimlerinde iki gün boyunca her türlü zorluğa rağmen sandık başına giderek oy kullanan tüm sendika üyelerine teşekkür eder Başkan Özdemir, "Demokrasinin daha da anlam kazandığı, milletimizin topyekun demokrasiye sahip çıktığı bu günlerde, Ege'nin incisi İzmir'de tam bir demokrasi şöleni yaşadık. Bugün bizlere oy versin ya da vermesin herkes kazanmıştır. Bugün İzmir'de kazanan Sağlık-Sen olmuştur. Bugün İzmir'de olduğu kadar ülkemizin dört bir tarafından arayarak destek olan, dua eden, heyecanımıza ortak olan meslektaşlarımız, dava arkadaşlarımız da kazanmıştır. Bütün samimiyetimle ifade ediyorum ki bu seçimin kaybedeni yoktur. Demokratik oy tercihini bizim lehimize kullanmayanlar da bu seçimin mağlubu değil, kazananıdır. Bugün birlik ve beraberlik kazanmıştır" dedi.

"Kırgınlık ve küskünlüklerin bir kenara bırakılması gerekiyor"

Geçmişin muhasebesini yapıp, her türlü kırgınlık ve küslükleri bir kenara bırakılması gerektiğini anlatan Özdemir, "Artık İzmir için, ülkemiz sağlık sistemi için ve sağlık çalışanları için iz bırakacak hizmetleri yapabilmek için bir sinerji oluşturma zamanıdır. Bu süreçte yoğun emek sarf eden yönetim kurulumuza, delege adaylarımıza ve üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Alın teri ve emek mücadelesi için çıktığımız bu kutlu yolculukta Rabbim yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Gaziantep'te yaşanan terör saldırısını da kınayan Başkan Özdemir, "Terörü ve teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyorum. Gaziantep'te meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına ve Türk ulusumuza başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber