Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Sağlık-Sen'den açıklama

HATAY (AA) - Sağlık-Sen Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç, nöbet ücretlerinde yüzde 50 oranında artışı, çalışanlar olarak memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.Gönç, Sağlık-Sen...

Sağlık-Sen'den açıklama

HATAY (AA) - Sağlık-Sen Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç, nöbet ücretlerinde yüzde 50 oranında artışı, çalışanlar olarak memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Gönç, Sağlık-Sen üyeleriyle, Hatay Kadın ve Çocuk Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının sağlık sisteminin sigortası olduğunu söyledi. 

Her zaman aziz milletin emrinde olduklarını belirten Gönç, şöyle devam etti:

"Başbakan tarafından müjde olarak açıklanan nöbet ücretlerinde yüzde 50 arıtışı memnuniyetle karşılıyoruz. Sağlık çalışanları için müjde, bütün meslek gruplarını kapsayan yıpranma payı hakkıdır. Hekim, hekim dışı ayrımı gözetmeden bütün çalışanların ek ödemelerinin emekliliğe yansıtılmasıdır. 110 bin sağlıkçıyı ilgilendiren lisans tamamlama hakkının 2015 yılında açıklanmasıdır." 

Gönç, sağlık çalışanlarının umutla beklediği, yıpranma payı, ek ödemelerin emekliliğe yansıması gibi hususlarda yapılan açıklamalar ve değinilmeyen lisans tamamlama ve kreş hakkı gibi konular nedeniyle 14 Mart Tıp Bayramı'nda hayal kırıklığı yaşadıklarını savundu.

Grup, açıklamaların ardından dağıldı. 

ETİKETLER: hatay şube , açıklama
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber