Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 24 Temmuz 2016 - 23:13 Yorum: 0

Sağlıkçılar demokrasi nöbetinde

Bingöl'deki sağlık kuruluşlarında görev yapan yaklaşık 2 bin sağlık çalışanı, darbe girişimine tepki göstermek için bir araya geldi.

Sağlıkçılar demokrasi nöbetinde

Bingöl'deki sağlık kuruluşlarında görev yapan yaklaşık 2 bin sağlık çalışanı, darbe girişimine tepki göstermek için bir araya geldi.

Bingöl'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürüyor. Genç Caddesi üzerinde bulunan alanda toplanan vatandaşlara, İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Bingöl İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı sağlık kuruluşlarında görev yapan 2 bin sağlık çalışanı, milli iradeye destek vermek için vatandaşlara destek verdi.

Dörtyol Saat Kulesi önünde bir araya gelen sağlık çalışanları, "Milli irade için demokrasi nöbetindeyiz" pankartı açarak, alana doğru hareket etti. "Milli duruş için meydanlardayız', "darbeye hayır', "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir', "mevzu bahis vatan ise gerisi teferruattır" dövizleri taşıyan sağlık çalışanları, sloganları eşliğinde meydana kadar yürüdü.

Alanda toplanan vatandaşlar ve sağlıkçılara hitap eden AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, demokrasi nöbetini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Halkın, ülkesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıktığını belirten Seven, "Günlerdir bu alanlarda demokrasi nöbetimizi sürdürüyoruz. Gündüzleri işimize gidip, akşamları nöbete geliyoruz. Devletimiz ve hükümetimiz, darbeci cuntacıları ve desteklerine hak ettikleri cezayı verinceye kadar meydanlardan ayrılmayacağız ve darbe girişimcilerine prim vermeyeceğiz" dedi.

Sağlık-Sen Bingöl Şubesi Başkanı Bilal Arslan ise, "Sağlık camiası olarak meydanlardayız. Geleceğimize, ülkemize, demokrasimize sahip çıkmak için buradayız. Biz bugün devletimize sahip çıkmazsak, yarın özgür bir gelecek temin edemeyiz. Allah'ın izniyle bu beladan da ülkemiz kurtulacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, talimat verinceye kadar meydanlardan ayrılmayacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber