Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:15 Eskişehir de toz taşımı ve gece saatlerin yer yer sis bekleniyor12:15 Başkan Zolan 1 günde 6 ilçeyi ziyaret etti12:15 Fatih’te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını de...12:14 Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"12:14 Bilecik’te duyarsız sürücüler yayaları çileden çıkarıyor12:14 5000 Evler “Özkan Çetinkaya” dedi12:14 Merkezefendi Belediyesi’nin iftar programı Başkarcı’da12:10 Dedektörle sit alanında define ararken suçüstü yakalandı12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...11:57 Hunat Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Kayseri’yi gururlandıran b...
Sami Er
Yerel 08 Aralık 2019 - 09:43 Yorum: 0

Sağlıkçılar “Yaşama yol verin” dediler

DÜZCE(İHA) – Düzce'de sağlıkçılar, "Yaşama yol verin" etkinliği kapsamında durdurdukları sürücülere broşürler dağıtarak

Sağlıkçılar “Yaşama yol verin” dediler

DÜZCE(İHA) – Düzce'de sağlıkçılar, "Yaşama yol verin" etkinliği kapsamında durdurdukları sürücülere broşürler dağıtarak

çeşitli hediyeler verdiler.

Düzce Sağlık Müdürlüğü görevlileri, Acil Sağlık Hizmetleri Haftası çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yaptıkları uygulamalarda sürücüleri durdurarak "Yaşama yol verin" dediler. İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Mevlüt Yıldız ve Ambulans Servisi Başhekimliği personeli, İstanbul Caddesi'nde sürücülere bilgilendirici broşürler dağıtılarak çeşitli hediyeler verildi.

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, "Bugün burada yaya geçidinde yayalara farkındalık oluşturmak için hem de 112 haftamızda yaşama yol ver, hayata tutun sloganıyla ambulanslarımızı gördüklerinde yol vermeleri gerektiği ile ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Ortak çağrı merkezimizi gereksiz yere meşgul etmemeleri ile ilgili vatandaşlarımızda farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Asılsız ihbarlar yüzde 25 azaldı

Yılmaz, çağrıların ortak çağrı merkezine geçmesi ile asılsız ihbarlarda azalma olduğunu belirterek, "112 ortak çağrı merkezine geçtiğimizden beri yaklaşık yüzde 25 oranında asılsız ihbarlarla ilgili azalma oldu. Bu da bizi memnun edici bir durum oluşturuyor. Vatandaşlarımızın daha duyarlı olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü hepimize buna ihtiyaç duyabilir, onun için gereksiz yere 112 Acil Çağrı'yı meşgul etmeyin diyoruz" dedi.

Sağlıkçılar “Yaşama yol verin” dediler

Sağlıkçılar “Yaşama yol verin” dediler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber