Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Ekim 2017 - 12:28 Yorum: 0

Sağlıklı alt yapıda örnek uygulamalar

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ile yağmur suyu giderleri imalatına büyük...

Sağlıklı alt yapıda örnek uygulamalar

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ile yağmur suyu giderleri imalatına büyük önem verdiklerini vurguladı.

Sorunsuz altyapı ağının öncelikle kanal ve yağmur suyu hatlarının sağlıklı işleyişine bağlı olduğunu dile getiren Çetinavcı, "Kolektörler aracılığıyla arıtma tesislerine taşınan atıkların insan ve çevre sağlığına uygun kriterler çerçevesinde bertarafı ve sağlıklı çalışan altyapı ağının en son ve final aşamasını oluşturmaktadır. Kanalizasyon hatları ile yağmur suyu giderlerinin uzun yıllar ötesinin ihtiyacına cevap oluşturabilecek biçimde tasarımı ve inşası büyük önem arz etmektedir. Kanal inşaatı ile yağmur suyu giderlerinin uluslararası kıstaslara göre inşasına önem vermekteyiz" diye konuştu.

2017 Ocak-Eylül dönemini kapsayan 9 aylık süreçte 152 kilometrelik kanalizasyon hattı ile 75 kilometrelik yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirdiklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, bütün bu çalışmalar için 144 milyon liralık yatırım yaptıklarını sözlerine ekledi.

Sağlıklı alt yapıda örnek uygulamalar

Sağlıklı alt yapıda örnek uygulamalar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber