Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Şubat 2020 - 12:28 Yorum: 0

Sağlıklı içme suyu için portatif çözüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemalpaşa ve Bergama'ya paket klorlama kabini kurdu.

Sağlıklı içme suyu için portatif çözüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemalpaşa ve Bergama'ya paket klorlama kabini kurdu. Portatif sistem şebekeye verilen suyu otomatik dezenfekte ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü Kemalpaşa ve Bergama'daki terfi merkezlerinde acil müdahale sistemli paket klorlama kabini kurdu. Benzer bir tesis 2018'de Bayındır terfi merkezinde kurulmuştu.

Tesis şebekeye verilen suyun miktarına göre otomatik klorlama yapıyor. Böylelikle suyun dezenfektasyonunun sürekliliği sağlanıyor. Sistem sensörleri aracılığıyla olası bir klor gazı kaçağını algılıyor ve böyle bir durumda gazın ana çıkış kaynağı olan vanalar sistemi kapatıyor. Ortamdaki kaçak klor gazı vakumlanarak nötralizasyon sistemine gönderiyor. Teknik personelin sisteme müdahalesine gerek kalmıyor.

Sistem portatif olduğundan deprem gibi acil çözüm gerektiren durumlarda ihtiyaç duyulan bölgelere kısa sürede taşınabiliyor.

Sağlıklı içme suyu için portatif çözüm

Sağlıklı içme suyu için portatif çözüm

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber